Despre noi

Solutia software

Cabinete oftalomologice, Centre chirurgicale oftalmologice, Magazine de optica

Appsmart Ophthalmology EMR Solution este o platforma software care permite gestionarea centralizata a activitatii unui cabinet de oftalmologie, clinica sau a unui lant de cabinete sau clinici.

Prin functionalitatile oferite, Appsmart Ophthalmology EMR Solution acopera intreg fluxul operational. Pornind de la programarea pacientilor, receptia acestora si intocmirea fisei de pacient, evidenta soldurilor pacientilor, completarea fisei curente de consultatie, introducerea unei comenzi de optica, sistemul deopotriva permite accesarea istoricului si a fisierelor preluate de la diverse dispozitive medicale.

Solutia software este dezvoltata folosind tehnologii web, se acceseaza dintr-un browser de internet, astfel ca poate fi folosita pe orice sistem de operare, Windows, Linux sau Mac OS.
Designul Appsmart Ophthalmology EMR Solution este optimizat pentru folosirea cu usurinta atat pe sisteme desktop cat si pe tablete.

Echipa Appsmart

Deviza noastra este: “Parteneri, nu doar clienti!”

Echipa Appsmart s-a format prin pasiunea si consecventa unor tineri profesionisti, hotarati sa ofere servicii complete, personalizate, care sa garanteze succesul afacerii dumneavoastra.

Ne recomanda viziunea “out of the box” si responsabilitatea asumata in fata fiecarui proiect inceput. Filosofia echipei noastre se bazeaza pe un angajament serios, onest, care sa asigure implementarea unor solutii viabile, potrivite fiecarui partener in parte.

Nu vrem doar sa promitem, ci sa oferim peste asteptari!

Avantaje

1

Mobilitate

Solutia software este dezvoltata folosind tehnologii web, se acceseaza dintr-un browser de internet, optimizata pentru folosirea cu usurinta atat pe sisteme desktop cat si pe tablete.

2

Eficienta

In urma analizei scenariilor de lucru, modulele aplicatiei au fost implementate pentru a permite efectuarea operatiunilor in cel mai scurt timp posibil.

3

Siguranta

Modulele solutiei sunt protejate impotriva accesului neautorizat, utilizatorii au diverse roluri bine definite in sistem. Operatiunile efectuate de utilizatori sunt inregistrate (auditare).

4

Intuitiv

Am realizat un sistem prietenos, usor de folosit, cu acces rapid la informatii, cu rapoarte inteligente si concludente, oferind o experienta placuta atat operatorilor sistemului cat si pacientilor.