Integrare echipamente

Solutia Appsmart Ophthalmology EMR permite integrarea cu diverse echipamente medicale pentru a prelua masuratori de la acestea. Integrarea se poate realiza in diferite forme:

1. Dispozitivele medicale cu capabilitati de transmitere masuratori prin cablu serial (RS232) catre un PC se integreaza direct cu sistemul Appsmart Ophthalmology EMR. Masuratorile sunt preluate direct in fisa de consultatie, prin apasarea unui buton. Din categoria acestor echipamente fac parte: lensmetre, refactrometre, keratometre, CT.
2. Echipamentele medicale care sunt controlate prin aplicatii proprietare producatorului lor si care pot exporta masuratorile sub forma de fisiere pe destinatii din retea, sunt configurate sa transmite fisierele cu masuratori in cai predefinite pe un server. Pe server, folosind servicii ale solutiei Appsmart Ophthalmology EMR, masuratorile se importa automat in fisele pacientilor din sistem.
3. Echipamentele medicale care sunt controlate prin aplicatii proprietare producatorului lor si care pot exporta masuratorile sub forma de fisiere doar pe calculatorul pe care sunt instalate vor folosi componenta solutiei Appsmart Ophthalmology EMR de file transfer.

Masuratorile preluate de la dispozitive medicale sunt disponibile in toate fisele de consultatie ale pacientului sau in pagina de fisiere media din fisa de pacient.

Comments are closed.