Cresterea numarului de pacienti, de medici si cabinete din cadrul clinicii Ama Optimex a dus la necesitatea existentei unui sistem de gestiune a fiselor pacientilor eficient, prietenos si usor de accesat. Pe specificul nostru, impreuna cu cei de la Appsmart, am personalizat solutia pe care ei deja o aveau. Acum, dupa cateva luni de la implementare, pot spune ca parca lucram cu ea de o vesnicie.
Realizarea unei programari este mult mai rapida, fluxul pacientilor in clinica a fost mult imbunatatit, medicii urmaresc mult mai usor istoricul acestora, fisele sunt complete si mult mai relevante, preluarea automata a rezultatelor aparaturii usureaza mult munca asistentelor, iar pacientul pleaca multumit cu un
raport medical al consultatiei din ziua respectiva.

Din punct de vedere al managerului de clinica, acesta poate avea oricand la dispozitie diferite rapoarte privind activitatea zilnica sau pe o anumita perioada dupa mai mult criterii de selectie (pe doctor, pe un anumit serviciu, etc), rapoarte care il ajuta la a avea o imagine corecta si in timp real a activitatii din clinica, dar si in luarea deciziilor de dezvoltare pe termen mediu si lung.

Andrei Filip, Medic, Clinica Ama Optimex